IBR Installasjon og Byggservice AS

Totalleverandør av

Om bedriften

Vi er i dag 28 ansatte med lang erfaring innen fagfeltene: Bygg, Elektro, Rørlegger, Flislegger

Kjøp alt på et sted og slipp å selv koordinere jobben. Dette sparer deg for penger og bekymringer. Du vil hele tiden ha en ansvarlig å forholde deg fra prosjektering til fullført arbeid. Vi tilbyr alt innen rehabilitering, bygg, og service til små og store kunder. IBR er spesialister på jobber hvor flere håndtverksgrupper må jobbe sammen.

Vi er en totalleverandør av håndtverktjenester innen Bygg, Elektro, Rørlegger, Flislegger og Maler. Vi tilbyr alt innen rehabilitering, bygg, og service til små og store kunder. – Oppdragene er f.eks. totalrenovering av bad, rehabilitering av boliger og næringsbygg, serviceavtaler på næringsbygg, påbygg og alt av service innen bolig og bygg.

Vi tar både store og små oppdrag og vi gir deg befaring og tips for ditt prosjekt. Det er bare å ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat

HVORFOR VELGE OSS?

Kjøp alt på et sted og slipp å selv koordinere jobben

Kjøp alt på et sted og slipp å selv koordinere jobben. – Dette sparer deg for penger og bekymringer og du vil hele tiden ha en ansvarlig å forholde deg fra prosjektering til fullført arbeid. Ønsker du fast pris på jobben tar vi gjerne en befaring.

Firmanavn: IBR Installasjon og Byggservice AS

Adresse: Kapellveien 6b, 1410 Kolbotn

Telefon: 66 80 30 80

Åpningstider: mandag-fredag -08-16,
lørdag, søndag- stengt

Powered by Labrador CMS