Larmerud Rørservice AS

Vi fikser alt du trenger av rørleggertjenester

Om bedriften

Larmerud har eksistert i over 60 år og har bred faglig kompetanse innenfor rørleggerfaget utfører alle rørlegger tjenester små og store. Vi er en Godkjent Våtromsbedrift fra Fagrådet for Våtrom. Det innebærer at vi er sertifisert til å være totalentreprenør på bad og øvrige våtromLarmerud rørservice ble etablert i 2001, men har røtter tilbake til 1948. Bedriften har siden 2022 vært en del av Assemblin.

Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og har 24 T RØRVAKT !

I tillegg til å drive en fullassortert VVS-butikk, tilbyr vi serviceavtaler og prosjektoppdrag i både det private og profesjonelle markedet. Vi har blant annet spesialisert oss på vann- og avløpsanlegg for hytter og boliger uten offentlig tilknytning.

Vi er også totalleverandør av komplette baderom. Vi utfører alt av tradisjonelt rørleggerarbeid, fra enkle serviceoppdrag som reparasjon av et blandebatteri og utskifting av varmtvannsbereder, til hele boligprosjekter med eventuelt gulvvarmeanlegg, varmepumper og andre miljø og energibesparende løsninger. Vi er klare til å ta i mot deg når som helst. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, utstyrsmontering og serviceoppdrag samt ramme avtaler innen sprinkler, varme ,kjøling og sanitær i borettslag og Næringsbygg.

Vi kommer gjerne hjem til deg på gratis befaring!

Firmanavn: Larmerud Rørservice AS

Adresse: Sofiemyrveien 6, 1412 Sofiemyr

Telefon: 66 89 29 00

Åpningstider: mandag-fredag –10-17,
lørdag -10-15, søndag- stengt

Powered by Labrador CMS